Förskolan Vallmon ingår i enheten Haga förskolor som arbetar utifrån en gemensam värdeplattform. Vallmon är den lilla, personliga förskolan som fokuserar på mötet och de goda relationerna. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt.

onsdag 21 januari 2015

Välkomna tillbaka

Nu är alla kompisar på plats igen efter ledigheten och vi vill hälsa alla välkomna tillbaka och hoppas ni haft det underbart. 
Vi har sparkat igång projektgrupperna igen och vi fortsätter där vi avslutade innan jul.

Matteuppfixarna är i full gång med att leta former och nu utforskas dessa former på kompisarnas egna hus. Idag har vi varit hemma hos Madde på formjakt och vi hittade massor av olika former.


Olika/lika-gruppen fortsätter i känslornas tecken. Här pratar vi om olika känslor för att kunna sätta ord på hur vi känner oss, vi läser böcker och tittar på olika filmklipp.Hos teckenspråkarna är det just nu lite speciellt då vi har en ny kompis som ska börja hos oss på Ärtan. Vi väljer därför att lägga projektet åt sidan för att fokusera på honom och gruppen för att göra hans inskolning så bra som möjlig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar