Förskolan Vallmon ingår i enheten Haga förskolor som arbetar utifrån en gemensam värdeplattform. Vallmon är den lilla, personliga förskolan som fokuserar på mötet och de goda relationerna. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt.

fredag 19 maj 2017

Förskolans dag

Igår firade vi förskolans dag alla Köttbullar och Ärtor tillsammans. 
Under förmiddagen gick vi på utflykt till Himmelstalundsfältet. Där byggde vi upp en hinderbana. Vi fick även blåsa och framför allt fånga såpbubblor. Men det roligaste var nog att få springa långt långt bort. Man ser långt på fältet så vi fick springa så långt vi orkade innan vi vände tillbaka. 
Det var en härlig förmiddag full av glädje, sol och musik. Under eftermiddagen var ni föräldrar här. Vi hade picknick, målade med vattenfärg, degade och målade med egengjorda asfaltskritor på marken. Det var roligt att få visa er förskolan och vad vi gjort under terminen. Vi bjöd även på det bröd några av oss barn bakat under dagen.
Personalen tyckte också det var roligt att få möjlighet att prata med och lära känna er föräldrar bättre. Tack för den trevliga eftermiddagen vi skapade tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar