Förskolan Vallmon ingår i enheten Haga förskolor som arbetar utifrån en gemensam värdeplattform. Vallmon är den lilla, personliga förskolan som fokuserar på mötet och de goda relationerna. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt.

fredag 1 december 2017

Sprid glädje

Igår pratade vi om att sprida glädje. Vi läste om kanin som vaknade ledsen och trött för att det regnade. Han funderade över vad som skulle göra honom glad. Han kom fram till att det skulle ge honom GLÄDJE att hoppa i vattenpölarna. Väl ute mötte kanin flera andra som kände sig nere pga. vädret, men som blev glada när kanin fick dem att också hoppa i vattenpölarna. 

Vi diskuterade vad som gör oss glada. Vi kom med massor av förslag, allt från när man får en kram till när man får leka tillsammans med mamma. 

Vi bestämde oss för att rita varsin teckning till någon som vi ville göra glada. Det var så vi spred glädje igår. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar