Förskolan Vallmon ingår i enheten Haga förskolor som arbetar utifrån en gemensam värdeplattform. Vallmon är den lilla, personliga förskolan som fokuserar på mötet och de goda relationerna. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt.

fredag 19 januari 2018

Välkomna tillbaka

Välkomna tillbaka till en ny termin. 
Vad roligt att ni är tillbaka. 

Under vecka 1 möblerade de pedagoger och barn som var på plats på förskolan om i lokalerna. Nu går 3-6 åringarna på Vind och alla 1-2 åringarna på Vatten. Vi har också, som ni säkert märkt, ändrat så att Vatten är öppnings- och stängningsavdelning.

Det var roligt att hjälpa till och möblera om på förskolan. Alla behövde hjälpas åt för att det skulle hinna bli klart. 


Förra veckan kom sen alla kompisar tillbaka igen. Och vi vill välkomna alla nya kompisar på Vatten!
Vi har utforskat och undersökt de nya rummen och materialen tillsammans. Vi har tagit reda på vad man kan göra i de olika rummen. Just nu är pärlhörnan välbesökt av barnen.


Förra fredagen var vi på biblioteket och lånade nya böcker till Sagorummet på Vind. Vi läste och tittade på bilder. Ett barn läste för några av kompisarna, medan andra läste själva. 


Idag har vi också monterat ihop våra hyllor till ateljén. Alla barn på Vind kommer få en egen låda att lägga sina teckningar och alster i. Barnen tyckte det var roligt att hjälpa till och skruva och skruvade nästan alla skruvar själva.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar