Förskolan Vallmon ingår i enheten Haga förskolor som arbetar utifrån en gemensam värdeplattform. Vallmon är den lilla, personliga förskolan som fokuserar på mötet och de goda relationerna. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt.

torsdag 29 mars 2018

Glad påsk!

Den här veckan har mycket fokus varit på påsken på både Vind och Vatten. I tisdags och idag har vi skapat kycklingar av olika slag. I tisdags blåste vi kycklingar med hjälp av sugrör. Vi gav de sen ögon, fjädrar och ben.


Vi har också skapat kycklingar av toarullar och av träbrickor. Självklart dekorerade med fjädrar, stenar och ögon. Vi har även skapat ägg dekorerade med fjädrar.


I onsdags besökte vi Taborsberg för årets äggrullartävling. Vi lottade fram vilka som skulle få gå fram och rulla vårt ägg i banan. Vi bestämde att ägget skulle transporteras i en lastbil som vi dekorerade med en kycklinghatt och massor av fjädrar. Vi hade såklart också gjort flaggor så vi kunde heja på vårt ägg ordentligt. 
Hoppas ni får en fin påskhelg. 

Glad Påsk
från
Alla oss på Vallmon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar